Warmtepomp Gavere?

WARMTEPOMPEN GENERAL EN DAIKIN

EEN WARMTEPOMP IN ELKE WONING

Warmtepomp Gavere?

Warmtepompen zijn tegenwoordig geen niche markt meer. Een warmtepomp is de standaard geworden voor een nieuwbouw woning. Of het nu gaat over een lucht water warmtepomp of een lucht lucht warmtepomp, wij begeleiden u in de juiste keuze en bekijken samen de mogelijke oplossingen. Vervolgens adviseren wij u welke oplossing het beste past binnen jouw budget.

warmtepomp waterstage

Thermastage Compact Duo

Deze compacte lucht water warmtepomp met geïntegreerd opslagvat van 190 liter vormt een complete en energiezuinige totaaloplossing voor centrale verwarming met laag-temperatuurafgifte (max. 50°C) en sanitair warm water. De Thermastage is de perfecte reeks om in te zetten voor de beste E-peil score vanaf bouwaanvraag 2018, mede dankzij de hoge energieklasse.

Thermastage Compact Combi

Deze lucht-waterwarmtepomp levert zeer energiezuinig warm water tot 55°C en is ideaal voor afgifte via vloerverwarming of laag-temperatuur convectoren. Deze reeks is standaard voorzien van een duurzaam RVS opslagvat van 300 of 500L voor sanitair warm water. De Thermastage is de perfecte reeks om in te zetten voor de beste E-peil score vanaf bouwaanvraag 2018, mede dankzij de hoge energieklasse.

Een Daikin warmtepomp in elke woning

Daikin heeft een missie: Een warmtepomp in elke Europese woning. Als airconditioning fabrikant zette Daikin sinds begin 2000 in op warmtepompen. Fossiele brandstoffen liggen onder druk en de warmtepomp is volgens Daikin klaar om ‘main stream’ te gaan. Met de derde generatie Daikin Altherma warmtepomp is Daikin klaar om de strijd aan te gaan met de klassieke verbrandingsketel. Of het nu gaat om een nieuwbouw of een verbouwing, Daikin heeft voor alle woningen een lucht water warmtepomp of een lucht lucht warmtepomp. 

HOE KUNNEN WE U HELPEN

CONTACTEER ONS