Inbouw airco

Uw klimatisatie geïntegreerd in jouw interieur

Inbouw airco

We horen het vaak: “Ik wil eigenlijk niet zo een ‘aircobak’ aan mijn muur!”. Wel dat kan. We spreken dan van inbouw airco. De airconditioning wordt dan weg gewerkt in uw interieur en via geïsoleerde kanalen brengen we de geconditioneerde lucht naar een op maat gemaakt rooster.

Het leuke aan inbouw airco met rooster is dat je héél creatief kan omgaan met eigentijdse interieur elementen. Zo kunnen de roosters in alle RAL kleuren geverfd worden. Ook jouw plaatselijke schrijnwerker kan de meubelen zo bouwen dat de geconditioneerde lucht uit een subtiele opening wordt geblazen.

Airconditioning in jouw kast?

Thercon ontwikkelde de mini duct airconditioning. Deze nieuwe mini ducts zijn slechts 450mm diep en 198mm hoog. Door dit zeer smalle design kan de inbouwhoogte aanzienlijk worden beperkt. Deze serie binnenunits perfect horizontaal worden ingebouwd. Het optionele automatische uitblaasrooster zorgt voor maximaal comfortgevoel over de hele ruimte en heeft een mooi design. Door het optimale ontwerp van de luchtstroom wordt het geluid sterk gereduceerd. Er zijn vier ventilatiesnelheden mogelijk, waaronder een “quiet” stand.

airco ingebouwd met roosters

Hoe kunnen we u helpen?

GRATIS INBOUW AIRCO OFFERTE

Als zelf werkende zaakvoerder staan we garant voor een correcte opmetingen van uw airconditioning project. Eenmaal de opmeting heeft plaats gevonden sturen wij u een duidelijke airco offerte door.

AIRCO

Wil jij graag een airco in jouw woning, wij bekijken de beste mogelijkheden en maken u een GRATIS PRIJSOFFERTE

WARMTEPOMP

De aircoheaters van General en Daikin zijn gekend voor hun extreme zuinigheid in verwarming. Een aircoheater is een snelle verwarming van de ruimte.

Thercon General
daikin airco
EYE-WANT EXPERT

Als lid van het EYE-WANT netwerk staan wij garant voor kwaliteitsvol installatie werk en een correcte prijsofferte airco

HERSTELLING

Wij doen onderhoud en herstellingen op alle airco merken.

PVM TECHNICS

INBOUW AIRCO OFFERTE

Offerte airco? Laat uw gegevens na en wij contacteren u zo snel mogelijk.