Koeling Gavere

 KOELCEL | DIEPVRIESCEL | WIJNKOELING

OP ZOEK NAAR KOELING IN GAVERE?

Passie voor koeling

PVM Technics is een koeltechnische installateur te Gavere. Na een ruime carrière bij verschillende koeltechnische installateurs heeft Pieter Van Meirhaeghe besloten om zijn eigen bedrijf te starten. De focus ligt op airconditioning, warmtepompen én koelcellen, diepvriescellen, wijnkoeling. Door onze no nonsense aanpak en ervaring selecteren we de juiste koeling voor jouw koelproject. 

Dit bedrijf is ontstaan uit passie voor het koeltechnische vak. De gedrevenheid om van elke koelcel, diepvriescel en wijnkoeler een top project te maken. 

Koelcel

Door onze diepgaande koeltechnische kennis is PVM Technics de ideale partner om u te adviseren omtrent uw koelingsproject. Koelmiddelen kennen de laatste jaren een enorme verandering. Door continue bijscholing, contacten met leveranciers zijn wij mee met de nieuwste technieken in de koelmarkt. Wenst u een offerte voor een koelcel? Contacteer ons en wij maken afspraak met u om te luisteren hoe we uw koelingsvraag tot een succes kunnen afronden. 

Diepvriescel

De selectie van onze diepvriescellen gebeurt aan de hand van verschillende kwaliteitsmaatstaven. Op welke temperatuur wenst u de goederen te stockeren? Op welke temperatuur komen de goederen de dieprviescel binnen. Is luchtvochtigheid een belangrijke parameter? PVM TECHNICS kiest resoluut voor gevestigde merken die durven innoveren. Regelmatige opleidingen houden zowel eigen personeel als onze klanten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op koeltechnisch gebied. Wenst u een offerte voor een diepvriescel? Contacteer ons en wij maken afspraak met u om te luisteren hoe we uw koelingsvraag tot een succes kunnen afronden. 

Wijnkoeling | Vinoverter

Vinoverter, de ideale oplossing voor wijnkoeling via een aangepaste sensor. De Vinoverter kan worden toegepast met verschillende types binnendelen: vinoverter hoog aan de wand, laag aan de wand of plafond of inbouw. 

vinoverter

De Vinoverter is een aangepaste oplossing voor specifieke noden: het koelen van een lagetemperatuurruimte vraagt een aparte benadering. Bij deze toepassing heb je enkel behoefte aan voelbaar koelvermogen en zo weinig mogelijk ontvochtiging. Een overgedimensioneerde warmtewisselaar is hiervoor de oplossing. De voorgestelde combinaties bestaan telkens uit een binnenunit die een stuk groter gedimensioneerd is dan de bijhorende buitenunit. Hierdoor kunnen deze combinaties enkel worden toegepast in koeling. Wenst u een offerte voor een wijnkoeling

Uw koeling, onze zorg

Offerte koelcel, diepvriescel of wijnkoeling?
PVM TECHNICS ontzorgt u van ontwerp tot oplevering.

pvm technics
Ontwerp

Op basis van de koellasten, afkoeltijden, opstelling, vochtigheidsgraad en andere parameters selecteren wij de juiste materialen voor uw koel project.

Installatie

Bij plaatsing wordt de grootste zorg besteed aan een perfecte plaatsing, vermijden van koudebruggen, inzetten op innovatieve technologiën.

Topmerken

Wij werken enkel met gerenomeerde merken die hun degelijkheid hebben bewezen. 

Herstelling en onderhoud

Herstelling en onderhoud van alle koelcellen, diepvriescellen en wijnkoelingen. 

PVM TECHNICS

KOELING GAVERE

Offerte koelcel, diepvriescel of wijnkoeling? Laat uw gegevens na en wij contacteren u zo snel mogelijk.