Airco Gavere

PVM Technics | GENERAL | DAIKIN

AIRCO HEATERS - ZO VEEL MEER DAN AIRCO

Airco verkoop zit in de lift omwille van zijn warmtepomp functie.

Airco plaatser Gavere: De tijd waarin airconditioning een product was van luxe is voorbij. De tijd waarin airco energieverslindende toestellen waar is dat ook. De technologie is niet blijven stilstaan. Inverter compressoren, elektronische expantieventielen, intelligente bestuursystemen. Een moderne airco of aircoheater heeft het tegenwoordig allemaal.

Weet je nog, vroeger..toen men een auto kocht en deze was uitgerust met airco? Juist, de hele buurt kwam kijken naar deze moderne luxe. Tegenwoordig is het moeilijk een auto te vinden zonder airconditioning. 

Dezelfde trend is zich aan het voort zetten in de technieken in onze huizen. Vragen onze huizen dan zoveel meer koeling? Ja en neen is het antwoord. 

Onze huizen zijn beter geïsoleerd en in theorie zou men oververhitting moet vermijden. In de praktijk is het zo dat investeringen die oververhitting moeten tegen gaan dikwijls een hele hap uit het bouw budget zijn. Denk maar aan overkappingen, rolluiken, etc. 

De reden waarom airconditioning zo in de lift zitten is omwille van het feit dat deze warmtepompen zijn. Het feit dat deze ook koude lucht kunnen blazen is handig mee genomen. 

Hoe kunnen we u helpen?

GRATIS AIRCO OFFERTE

Als zelf werkende zaakvoerder staan we garant voor een correcte opmetingen van uw airconditioning project. Eenmaal de opmeting heeft plaats gevonden sturen wij u een duidelijke airco offerte door.

AIRCO

Wil jij graag een airco in jouw woning, wij bekijken de beste mogelijkheden en maken u een GRATIS PRIJSOFFERTE

WARMTEPOMP

De aircoheaters van General en Daikin zijn gekend voor hun extreme zuinigheid in verwarming. Een aircoheater is een snelle verwarming van de ruimte.

Thercon General
daikin airco
EYE-WANT EXPERT

Als lid van het EYE-WANT netwerk staan wij garant voor kwaliteitsvol installatie werk en een correcte prijsofferte airco

HERSTELLING

Wij doen onderhoud en herstellingen op alle airco merken.

PVM TECHNICS

AIRCO PLAATSER GAVERE

Offerte airco? Laat uw gegevens na en wij contacteren u zo snel mogelijk.