EYE-WANT EEN KWALITEITSGARANTIE

EYE-WANT, garantie op een kwaliteitsvolle installatie

PVM Technics – Erkend EYE-WANT EXPERT

Een netwerk van airco EXPERTS

PVM Technics is lid van het EYE-WANT EXPERT netwerk. Dit is een netwerk van installatiebedrijven actief in airco en warmtepompen. De eisen om lid te worden van het EYE-WANT platform zijn:

  1. Reeds bewezen diensten in airconditioning, koeltechniek en warmtepompen.
  2. Met PASSIE werken voor het vak.
  3. De klanten centraal plaatsen in de onderneming
  4. Correcte airco offertes en warmtepomp offertes opstellen
  5. Beschikken over een degelijke na service dienst

EYE-WANT staat in constant in contact met airconditioning en warmtepomp fabrikanten. Op deze manier zijn zij op de hoogte van de nieuwste technologieën. Op hun website www.eye-want.be verduidelijken ze deze nieuwe technologieën. Zo blijft u als klant op de hoogte van de nieuwste trends in de airco -en warmtepomp markt.

EYE-WANT RYAN

Nuttige info via EYE-WANT

EYE-WANT geeft u een aantal nuttige tips mee. Zo leggen ze je uit waarom airco een goede investering is, welke airco je het beste kan kiezen voor jouw woning. Op welke punten moet je letten als je een airco offerte vergelijkt en nog veel meer. Wij geven u een kort overzicht van enkele informatieve artikels.

Waarom airco kopen?

Airconditioning is niet alleen een koelsysteem. Maar ook een warmtepomp. Je kan airco kopen in split airco of multi split airco uitvoering. Welke airco systeem dat je kiest is afhankelijk van het aantal kamers dat je wilt koelen of verwarmen. EYE-WANT vat het goed samen: Het is gewoon een slimme investering die je huis een duidelijke meerwaarde geeft. Meer lezen over waarom airco kopen kan hier: WAAROM AIRCO KOPEN

Welk airconditioning systeem kies je best?

Kies je best voor een mobiele airco unit, split airco, multi split airconditioning of een systeem zonder buitenunit? Wij zijn specialist airco plaatser voor split airco en multi split airco en warmtepompen maar infomeren je graag over de verschillende airco systemen. Meer weten? WELK AIRCO SYSTEEM KIES JE BEST?

Hoe vergelijk je best airco offertes?

We zijn er ons van bewust dat de klanten vandaag, en met reden, de airconditioning of warmtepomp offertes gaan vergelijken. Dit kunnen wij alleen maar toejuichen. Een airco of warmtepomp systeem is geen kleine investering daarom informeer en vergelijk je ook best. Maar hoe vergelijk je nu op een correct manier een  airco offerte? Meer weten? HOE VERGELIJK JE EEN AIRCO OFFERTE?