PVM Technics

Een woordje uitleg over ons bedrijf

PVM Technics

PVM Technics staat voor Pieter Van Meirhaeghe. Pieter is gecertificeerd koeltechnieker en is opgegroeid in de vlaamse Ardennen, Gavere. Na zijn studies begon Pieter bij het familiebedrijf De Noyette in Gavere als monteur koeltechniek en later in zijn carrière ook als service technieker. De microbe voor de koeltechniek was er toen al maar is sindsdien alleen maar gegroeid. Naast De Noyette werkte Pieter ook nog voor Bumaco en een plaatselijk koeltechnisch bedrijf in oudenaarde om vervolgens in 2016 als volledig zelfstandige te beginnen in Gavere. Sindsdien kent het bedrijf een sterke groei en is PVM Technics gekend in de streek als kwalitatief koeltechnisch bedrijf actief in airconditioning, warmtepompen en koeltechniek met als bijkomende specialisatie wijnkoeling. 

Onze visie en merken

Een 'coole' visie op een sterk groeiende markt.

PVM Technics staat voor hoogstaand kwalitatief werk aan een correcte prijs. Wilt u een split airco, multi split airconditionig, warmtepomp, koelcel of diepvriescel? Na een plaatsbezoek bekijken we de verschillende mogelijkheden en bespreken deze met de klant. Vervolgens werken we een correcte prijsofferte uit. Bij het opmaken van onze offertes houden we rekening met de beschikbare technologieën, het budget van de klant en de technische haalbaarheid van het project. 

Onze merken

Wij kiezen resoluut voor Japanse kwaliteit voor hun airconditioning en warmtepomp markt. Elke merk heeft zijn unieke eigenschappen, prijskaartje en biedt een uitstekende na service aan. 

Daikin is de meest gekende airconditioning en warmtepomp fabrikant van België. Zij zijn met hun design toestellen steeds de innovator op de markt. Ook op vlak van warmtepompen zijn zij steeds de voortrekker van de markt. 

Thercon is de verdeler van General airconditioning en warmtepompen. Niet alleen maken zij uitstekende aircoheaters maar bieden zij tal van aanvullende producten aan. Zo heeft Thercon de Vinoverter ontwikkelt voor wijnkoeling. 

Voor onze koelcellen en diepvriescellen kiezen wij voor gerenommeerde merken die innovatieve technologieën aanbieden.

Waarom kiezen voor PVM Technics

  • Ruime ervaring in de koeltechniek
  • Tal van tevreden klanten
  • Wij volgende de nieuwste trends inzake airconditioning en koeling
  • Warmtepomp technieken onder de knie
  • Goede naservice dienst
  • Correcte prijsoffertes